Untitled Document

Jogi- és adatvédelmi nyilatkozat

Jogi irányelvek

Azzal, hogy belép a Visszér Centrum - www.visszercentrum.hu (továbbiakban: "weboldal") valamelyik oldalára, automatikusan elfogadja az alábbi feltételeket és irányelveket:

A Visszér Centrum, mint a www.visszercentrum.hu weboldal üzemeltetője (továbbiakban: "üzemeltető") a pontos adatközlésre törekszik, de a hibás tájékoztatásból, vagy sajtóhibákból eredő esetleges károkért semmiféle felelősséget nem vállal. Az üzemeltető fenntartja a weboldal bármely részének bármely módszerrel történő másolásával, sokszorosításával, mentésével, értékesítésével kapcsolatos összes jogot. Az üzemeltető előzetes írásos engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmát tükrözni, a nyilvánosság felé újra közölni. A jogosulatlan felhasználás jogi következményeket von maga után.

Az üzemeltető a Google Analytics® szolgáltatás és a tárhelyszolgáltató által biztosított statisztikai szolgáltatás használatával gyűjti az Ön internetes keresője által felénk közölt információkat. Ez többnyire tartalmazza az Ön internet szolgáltatójának IP címét, az operációs rendszer nevét (pl. Macintosh® vagy Windows®), valamint a kereső nevét és verzióját (mint például Internet Explorer® , Firefox® vagy Netscape®). Az így kapott információ az Ön keresőjének beállításaitól függ. Kérjük, ellenőrizze keresőjét, ha meg kívánja tudni, milyen információt küld vagy hogyan változtathatók meg a beállítások. Az előbb felsorolt adatokat az üzemeltető kizárólag statisztikai célokra használja a weboldal tökéletesítése érdekében. Marketing célokra nem kerülnek felhasználásra, illetve értékesítésre nem kerülnek.

Amennyiben egy harmadik fél Internetes honlapjára linkek, vagy átirányítások mutatnak a weboldalról, a Visszér Centrum nem vállal semmilyen felelősséget, vagy kötelezettséget a fenti linkelt oldalakon, vagy a linkelt oldalon található egyéb linknél elérhető bármiféle információval, kommunikációval, vagy anyaggal kapcsolatban. Kimondottan közöljük, hogy nem szükségszerűen értünk egyet egy linkelt oldalon található bármilyen harmadik fél tartalmával és/vagy véleményével.

A Visszér Centrum weboldalának használata során nem zárhatók ki ezen oldal használatából eredő kockázatok, beleértve bármilyen kockázatot arra, hogy az Ön számítógépe, programjai, vagy adatai károsodhatnak valamely vírus, program, vagy bármely egyéb fájl által, amelyek a Visszér Centrum weboldalán keresztül, vagy az oldal Ön által elérése során kerülnek elküldésre, vagy aktiválásra.

A Visszér Centrum semmilyen esetben nem felel bármilyen direkt, indirekt, speciális, véletlenszerű, vagy következményekből eredő károkért, beleértve, korlátozás nélkül, elveszett jövedelmeket, vagy kieső profitot, amelyek azért merülnek fel, vagy azzal kapcsolatosan keletkeznek, hogy az információkkal, vagy az információk hiányával éltek, vagy visszaéltek a Visszér Centrum weboldalán.

Felhasználási feltételek

Megértését kérjük amiatt, hogy az Interneten jelen levő sokféle lehetőség és kockázat következtében, néhány keretfeltételt állítottunk fel, az Ön és a mi érdekünkben egyaránt, és kérjük ezek betartását.

1.Ezen felhasználási feltételek frissítése

A folyamatos technikai és jogi innovációk miatt időről időre frissítenünk, vagy módosítanunk kell a létező feltételeinket. Kérjük, a honlapunk használata előtt minden alkalommal ellenőrizze, hogy a feltételek legutolsó verzióját mikor tettük közzé a honlapon. A legfrissebb közzététel 2005. április 1-én történt.

2. Copyright és egyéb védelmi jogok

A honlapunk valamennyi tartalma, beleértve a szövegeket, képeket, grafikus megjelenítéseket, audio- és videó-fájlokat, amennyiben ennek ellenkezőjét kimondottan nem közöljük, a mi tulajdonunk, és tilos ezeknek reprodukálása, megváltoztatása, elküldése, újrafelhasználása, eltulajdonítása, kihasználása, vagy bármilyen más módon közösségi vagy kereskedelmi célokra történő felhasználása, az előzetes írásbeli beleegyezésünk nélkül. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a copyright-unknak, vagy egyéb védelmi jogainknak a megsértése az Ön ellen indított polgári, vagy büntetőjogi eljárást vonhatja maga után. 

 

Cylex Silver Díj